טיפול פסיכולוגי בחינם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2024 | 22:21 | מאת: מטופלת1234

ניצלתי את הטיפול הנפשי שלי ללא עלות מקופת החולים והם אמרו לי להתקשר בעוד שנה רק כדי לראות אם אני מתאימה שוב להיכנס לרשימת ההמתנה למרות שבבירור אני צריכה טיפול- מאובחנת בהפרעת אישיות NOS... איפה עוד אני יכולה למצוא טיפול פסיכולוגי בחינם?

שלום לך, משער שיש עמותות שמסבסדות או מאפשרות טיפול במסגרתן. שווה לבדוק. לפני הפרטת שירותי בריאות הנפש היה ניתן לקבל טיפול ארוך טווח בתחנות. המעבר לקופות פגע ביכולת הזו והגביל אותה. מבאס. תעשי חיפוש בגוגל, או שתנסי למצוא טיפול בתשלום שניתן לעמוד בו. איני מכיר בעצמי שירותים כאלו אך משער שקיימים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית