אתמול בצהרי היום קיבלתי שיחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2024 | 04:58 | מאת: חטולית

מבית החולים האם התחלת כבר לקחת את הכדורים? עניתי ברור זה הרי חשוב מאןד ענה לי המנתח או ראש המחלקה תירגעי זה יקח לפחות עוד 3 שבועות עד שנדע יותר על מה שמחולל אצלך בגוף !! אחלה ומה בנתיים האם יש סיכוי להטבה מסויים תוך כדי לקיחת הכדורים? אנחנו מקווים שכן , ומה אז? נעשה שוב בדיקה ונראה אם יש התקדמות או שצריך להחליף כדורים או להחליף טיפול.. אמרו לי 4 ימים וכעת לחכות עוד 3 שבועות זה כמו נצח!! אני מטפסת על קירות מהלחץ נפשי אם היה לי סולם כבר הייתי מנסה לצבוע את הקירות לפחות לקראת החגים אך אסור לי לעלות על סולם הרגל השמאלית שלי לא מחזיקה מאז שנשברה כבר 17 שנים ועוד השבץ המוחי שדפק לי את הרגל עוד יותר אז בכלל חיפשתי מה לעשות כדי שהזמן יעבור והנכדה המיוחדת שלי אוטוטו כבר בת 11 הציעה לי סבתא תצבעי תמונות כמו פעם כשהיתי קטנה והיית שולחת לי זוכרת ? בטח מיוחדת של סבתא ימים כלילות צבעתי לה כל סוג של חד קרן ושלחתי לה רק שתהיה שמחה אז מה דעתך שנתחיל ביחד ואת תמשיכי שאלה אותי אמרתי לה אהובה שלי אית יחידה ומיוחדת של סבתא את חושבת שזה יעזור? סבתא אם לא תנסי אייך תדעי? אך עברו מאז כבר 6 שנים ואם לא יצליח ? אמרה אז מה הרימה כתפיים וחייכה את לא חייבת תמיד להיות מושלמת סבתא תעשי מה שאת יכולה רק תהי עסוקה ורגועה אני אוהבת שאת רגועה נעים לי מאוד אייך אפשר לא לאכול אותה בנשיקות אחרי מילים כאלה אך...רק רגע אחד היא מאלה שאינם אוהבים קירבת יתר גם בנשיקות הסתפקתי בחיבוק לאחר שקיבלתי רשות היה פשוט עוד משהו קטן שקירב בינינו ! סבתא נכון שאת אוהבת אותי? ברור שכן אהובה שלי ידעתי אמרה בחיוך ענק ועיניה ברקו חטולית

22/09/2024 | 16:37 | מאת: מיכל...

איזו מהממת הנכדה שלך!!!!!!! נתנה לך רעיון ותקווה! נשמע קשה לחכות וחוסר וודאות, עם נכדה כזאת את תעברי הכל!

22/09/2024 | 22:45 | מאת: אביב 22

קודם כל הרבה הרבה הרבה בריאות גיבורה שאת אלופה הנכדה שלך מרגשת וחכמה בהחלט אומנות יצירה כל דבר שתהיי בו עסוקה ותתני מקום לעצמך ולנשמה אתך שיבואו ימים טובים יותר. אביב

הי חטולית, אמשיך את מה שכתבה מיכל - גם נכדתך מהממת וגם את, שיכולת לשחק אתה כך. אודי

24/09/2024 | 05:49 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, הקשר שלך עם הנכדה מפעים, מרכך ואף מרפא את הנפש. מדהימות. סוריקטה

26/09/2024 | 17:22 | מאת: ברבורית.

וואו איזו מתוקה הנכדה שלך חטולית! פשוט אושר :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית