יכול להיות שיש לי הפרעה במצב רוח?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2024 | 19:29 | מאת: אורטל. ב י

יכול להיות שיש לי הפרעה במצב רוח? אני מרגישה עם המון אנרגיות למרות שהלילה ישנתי לא הרבה ולילה לפני נרדמתי בארבע וקמתי בשש קשה לי לשבת אני מרגישה צורך כל הזמן לזוז ורגע אני מאושרת ורגע אני בדיכאון... מה יש לי? הראש שלי על אוטוסטרדה כל הזמן יש לי רעיונות אבל אין לי כוח לעשות רק קצת ודברים לא משמעותיים גורמים לי לעצבים ודברים גדולים (כמו שהיום בעבודה עברו על כל מה שעבדתי החודש )לא מזיז לי אני נורמאלית?

היי אורטל, לא נכון ולא אחראי לאבחן על סמך הכתיבה בפורום. תעלי את זה בטיפול, שם מכירים אותך ויש תמונה מלאה שעל פיה ניתן להעלות השערות אבחוניות. אודי

30/09/2024 | 21:00 | מאת: אורטל. ב י

אוקי אני אדבר על זה תודה וחג שמח

09/10/2024 | 21:53 | מאת: ברבורית.

בקשר ללילה: את משתדלת לישון כל הזמן באותה שעה? כי שמתי לב שאם אני ישנה לפעמים מאוחר ולפעמים מוקדם, אז זה משבש לי גם את השינה. פשוט התחלתי לישון ב-22:00 ומאז יש לי סוג של שגרת שינה ואני תמיד נרדמת.

10/10/2024 | 18:54 | מאת: אורטל. ב י

תודה ברבורית אין לי אפשרות ללכת לישון כל יום באותה שעה אבל אני משתדלת מאוד...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית