מתעצבן נורא , רגזן ולא מצליח לשלוט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2024 | 21:29 | מאת: אני

אני מתעצבן נורא תוך ויכוח, זה לא חדש, אני כזה מתפוצץ. כרגע חושש שעלול לקבל שתף דם במוח או התקף לב - האם זה אכן יכול להיות? בדקתי את הדופק ועלה מאד, עשיתי אקג מיד ושלחתי - לא היה כלום והדופק ירד לבד. האם צריך לחשוש?

07/10/2024 | 18:23 | מאת: אורטל. ב י

אני לא יודעת אם זה מסוכן לכעוס אבל זה נשמע ממש קשה לא לשלוט בכעס

שלום לך, זה בהחלט לא בריא להיות כועס או מתפוצץ. אם זה אחת ל-, זה סתם לא נעים להיות במחיצתך וכדאי לך לטפל בזה ברמת יחסי האנוש (או אם זה ממש נדיר - כדאי לטפל בחשיבה הכפייתית-חרדתית). אם זה קורה הרבה - זה לא טוב ושווה ללמוד טכניקות של רגיעה או לטפל בזה יותר לעומק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית