אין כותרת ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2024 | 19:28 | מאת: אביב 22

נכנסתי לכאן לרגע ביום שלישי , נכנסתי יצאתי רציתי לאחל חג שמח אולי שנה טובה והמילים לא באו ואז ואתה אודי התחלת לענות .. ויצאתי . . . ידעתי שזה יקרה כבר לפני שבועיים שהגזרה החלה להתחמם יותר .. ידעתי והעדפתי להדחיק. סבב רביעי, שנה במילואים הפעם כמובן לגיזרה הצפונית .. אין לי מילים זוכרת את לבנון הראשונה הייתי חיילת אז את לבנון השנייה הייתי בקו האש אמא לילדים קטנים לא פחדתי דאגתי להם , לתווך נכון שלא יכנסו לחרדות ולחץ ועכשיו ... הלב שלי מחסיר פעימות העור שלי דק דק אני כמו קפיץ מתוח אני מצליחה לנשום לפעמים מצליחה לתת לזה מילים לא כמו פעם היום אני כבר יודעת להגיד שקשה לי יודעת קצת להיעזר אבל זה לא שבאמת מישהו יכול לעזור לצערי לא מצליחה להתנתק ולברוח לפעמים מדחיקה לפעמים לא ימים קשים מאוד קשים והלב ... לב של אמא ..

הי אביב, שותף מלא לדאגה ולחרדה. אם זה עוזר - עושה רושם שצה"ל עושה עבודה טובה מאוד, מקצועית לעילא. אבל מפחיד מאוד שיש לך חיילים או חיילות 'שם'. אתך, אודי

09/10/2024 | 21:52 | מאת: ברבורית.

גם מישהו במשפחה של בעלי התגייס לא מזמן למילואים ולאמא שלו אין יום ואין לילה. כ"כ צודקת. זה נורא קשה, כל הזמן לחיות בפחד הזה שמא חלילה יקרה משהו. ליבי איתך <3

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית