יום שני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2024 | 06:19 | מאת: סוריקטה

הי, החדשות נוראיות וכאילו התרגלנו, אבוי לנו. חיית בית אהובה ויקרה מאד שלי נפחה את נשמתה בערב כיפור, וזה מאד מאד שובר. גם בלב גם בגוף. הגשם מתמהמה כבכל השנים האחרונות ולא טיפלתי בצמחים בגלל הכאבים. חלק קמל. החלטתי שבאשר יהיו לי כוחות אחדש לסוג צמחים שורד עוד יותר. כמו שהתחילה הגינה. וחלקים בי. ואני חושבת לי כמה חיים וצמחים קטלה המלחמה. יצמח ויגדל מחדש בתחומים רבים - הטבע חזק. אך ייקח זמן רב. והזמן הוא כן פרמטר. בוודאי וקריטי עבור נושא החטופים. מזעזע ומפלח. מקווה שיחול שינוי באקלים. תרתי משמע. אחרי כיפור. וסתיו. נשימות. סוריקטה

הי סוריקטה, הימים האחרונים מתאפיינים בכובד רב יותר מהרגיל, אפילו בשנה האחרונה. האירועים באמת קשים, אבל האקלים אינו עומד לרגע והכל נמצא בשינוי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית