אני לא חשובה כעת הבנתי את האמת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2024 | 02:19 | מאת: חטולית

בתקופה האחרונה בדיוק עם תחילת החגים התחלטי לקבל מחמאות בלתי צפוית ×את נראית ממש זוועה = אולי זה נכון ×את לא מבינה מה שמדברים אליך? יכול להיות שזה נכון יתכן והשמיעה שלי באמת נחלשת ? ×את חסרת בינה לא חושבת לבדר מה את רוצה לעשות ולא צריכה לעשות את לא משתמשת בהיגיון של את כמו תוכי עושה רק מה שאמרו לך לעשות × היו עוד 2 או 3 הערות בסגנון כזה או מעט שונה באמת כל הכבוד לי רק הולכת ומשתפרת עם מחמאות כאלה נפלאות בתחילת השנה החדשה × אם יש לעוד מישהו/י כאלה המלצות מכל הלב בואו וכחתבו כל מה שיש לכן להגיד חג סוכות שמח לכולם עם שיחרור המרצח המתועב הזה לעולמים ומאידך בשורו קשות על חיילים הרוגים ופצועים שהלב הקרוע כבר כל כך מדםםּ שיחזרן כבר כולם הביתה הזדמנות נהדרת גם לך אודי יקר קשה לי לדמיין כמה קשה עברתם בתקופה הארוכה והקשה הזו הלוואי מכאן יצמח עוד טוב 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 חטולית המקופלת מכאבים מועדים לשמחה

21/10/2024 | 06:18 | מאת: אביב 22

את חשובה להרבה אנשים המילים פוגעות ופוצעות אפשר אולי לא לתת להן לחדור ? הם לא שלך דברי את אלייך במילים טובות . אני נפלאה ואני סובלת חבקי אותך בשתי ידיים עיניים טובות . המילים לא מתארות אותך הם מתארות מילים של אדם מפוחד כעוס שמה שהיה רגיל נעלם לו וזה מפחיד אותו . . את חולה ,הרפואה לא מוצאת איך לעזור לך ואני בטוחה שכמו שזה מלחיץ אותך זה מלחיץ את החברה שסביבך שהייתה רגילה שאת זאת שמפעילה את כולם ומארגנת את החגים . . זה בטח לא מצדיק אמירות כאלה ואחרות יקרה שלי מגיע לך רוך וחמלה האם את יכולה לתת אותם לעצמך מבלי לחבוט בעצמך על הקושי שלך . אתך יקרה בלב

21/10/2024 | 06:20 | מאת: אביב 22

הגיעה למעלה לסוריקטה אני די מבולבלת בימים אלו , חיבוק

21/10/2024 | 06:43 | מאת: סוריקטה

הי חטולית מותק, מבינה עם אלו מילות בוז את מזדהה. הן מעידות על הדובר היהיר והחצוף, ולא עלייך, אבל איך אנחנו מנכסות לעצמנו ולוקחות מילים חובטות רומסות ומנמיכות וממשיכות להצליף בעצמנו בהן. בזה, כן ניתן להשיג שליטה, כי זה כבר החלק שלנו. קשה, קשה. ובוודאי כשאת כאובה וחרדה וחלשה. ראי, לדוגמא, את מי שעומדים בראשנו - אלו דברים קשים אומרים עליהם והם מצפצפים, לא לוקחים אחריות ומשליכים לכיוון הנגדי. אנחנו הפוכות בדיוק, ולוקחות את התפקיד של האסקופה הנדרסת. והאשמה והבושה המובנות פנימה. את כנראה נראית מאד כאובה. כי את באמת מאד מיוסרת. את כנראה כל כך כאובה שאת נוטה להתרכז בעיקר בזה ויש לך פחות מקום לספוג דברים מבחוץ, וזה מאד מובן. חטולית - את חכמה עם ניסיון חיים, את בהחלט יודעת להתנהל, ואני, כבר אמרתי, מאד מתרשמת אצלך מתכונות רבות. מקווה שתהיה הקלה, יקירתי, מועדים לרווחה, סוריקטה

הי חטולית, קודם כל - את חשובה מאוד. דבר שני - יש בדיבור הזה, גם כשמגיע מבחוץ, גם כשמבפנים - משהו הרסני ותוקפני. חשוב שיהיה לו איזון (אם בפנים ואם מבחוץ) של דיבור חומל ובונה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית