הסבר על אבחנות פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2024 | 17:51 | מאת: Log

שלום רב אני אחרי כמה שנים של שימוש בסמים כתוצאה מדיכאון וכל מיני בעיות נפשיות תודה לאל הצלחתי לאחרונה להתנקות בכך שעזבתי את העבודה והסתגרתי שלושה חודשים בבית עכשיו המצב הקיים הגעתי למסקנה שכרגע עדיף לי להמשיך להשאר בבית אבל אני בלי פרנסה ולכן אני מגיש לביטוח לאומי תביעה ורציתי יעוץ קטן פסיכיאטר רשם לי את ההפרעות הבאות: adjustment disorder prolonged depressive reaction drug abuse dissocial personality disorder בנוסף הפסיכיאטר רשם לי פריזמה 40MG ואני ממשיך עם לוריוון עד שהצליח להפסיק אותו לאט לאט האם האבחנות האלו מה הם אומרות ועד כמה ביטוח לאומי מכיר בהם ? חשוב לציין שעובד כל חיי והייתי מרוויח מצויין אבל בשנים האחרונות אני כבר סובל ומחליף עבודות בגלל כל הבעיות האלו

21/10/2024 | 15:12 | מאת: Log

אני מעדיף קודם כל לקבל כאן מידע עד כמה שניתן לפני שאני מגיש להם תודה

שלום לוג, איני יודע מהם הקריטריונים בביטוח לאומי, אבל הרושם שלי שהאבחנות שרשמת לא מזכות באחוזי נכות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית