שאלה של טפט קיר ירוק רעל עם ערבסקות זהב
דיון מתוך פורום פסיכולוגיה קלינית
שלום, מה צריך לעשות כדי להצטרף? מה המטרה של הפורום? לדבר על הטיפול הנפשי שאנחנו עוברים ולהתייעץ לגביו? או אחר. נשמע שכולכם מוכרים האחד לשני . איך אני יכולה להיות בטוחה שהמטפל.ת שלי לא קוראת פה ותגלה את זהותי. סליחה על החשדנות . מה מאפשר לכם להיות כל כך נגישים רגשית בלי לחשוש לפרטיותכם מאיזו עין לא טןבה . ומהם הפרטים האישיים שמילאתי שגלויים לקוראים לגביי?
היי שפרה, אני אכן נמצאת פה כבר מספר שנים... לא מסרתי שום פרט עליי שאנשים יכולים לדעת שזו אני. מיכל זה כינוי. כמו חטולית, סוריקטה ועוד. כן, מטרת הפורום להתייעץ בקשר לכל דבר שתרצי להתייעץ עליו. המקום בטוח. ואין לאף אחד בעלות עליו גם אם חלקנו מכירים זה רק דרך כינוי בפורום...לא מכירים אישית אף אחד :) אני אמרתי למטפלת שלי שאני כותבת כאן. יש ביני לבינה קשר טוב ובטוח, מדוע את חוששת שהמטפלת תקרא? מה האנטרס שלה להכנס לפורם?וגם אם תכנס לא הבנתי ממה את פוחדת? אשמח אם תשתפי אותנו כמובן שאת מוזמנת.
הי שפרה, מוזמנת להציג עצמך ולהצטרף. קראי את ההנחיות בראש הפורום (בגדול - להפעיל שיקול דעת בכתיבה כי זה פורום ציבורי ופתוח, אז לא לכתוב מה שלא מוכנים שאחרים יקראו...). כמו שכתבה לך מיכל - הטוב ביותר זה שדברים שעולים כאן יובאו לטיפול, אחרת - הטיפול נפגע (כי חומר חשוב מגיע לכאן ולא לשם). ברוכה הבאה, אודי