B12 בכלל וכבד עוף בפרט
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
בוקר טוב, בבדיקה שערכתי, נמצא שיש לי B12 299 (כשהטווח נע בין 200 ל900) זה נראה לי מעט. בבדיקה שערכתי מצאתי שבכבד עוף יש הכי הרבה B12 האם אכילת פעם בשבוע כבד עוף זה בסדר ? מה מומלץ לשלב בתפריט היום יומי כדי להעלות את רמת הויטמין ולהשאר באופן קבוע ברמה טובה של הויטמין? בתודה מראש רונית
שלום רונית, לא הייתי ממליצה על אכילת כבד, וכן הרמות שלך תקינות לחלוטין. אכילת 2 מנות בשר בקר או הודו בשבוע בהחלט תהיה מספקת. בברכה,דנה