שאלה לתזונאית בנוגע לאוכל אחרי בישול
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
שלום לתוזנאית ב 100 גרם שועית שחורה יש כ 60 גרם פחמימות שזה מטורף-24 חלבון ויותר מ 20 גרם סיבים תזונתיים האם לאחר הבישול הכמויות האלה יורדים לחצי? כי אלה ערכים ממש ממש לא בריאים ל 100 גרם שזה עוד כמות קטנה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, 100 גר' שעועית לפני בישול יוצא הרבה יותר אחרי בישול בגלל ספיחת המים. הערך התזונתי לא משתנה אם אתה אוכל את כל מה שנוצר מהבישול. בברכה,דנה