רב קלוריות ("טבעי") בריא יותר, או פחות?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
איזה יתרון (אם בכלל) יש להמתקת קפה בסילאן (בו יש הרבה פחמימות וקלוריות) לעומת המתקתו בממתיק מלאכותי דל קלוריות? האם המתקה בסילאן בריאה יותר (משום שאינו מלאכותי)? עומר
לקריאה נוספת והעמקה
שלום עומר, אין יתרון להמתקה בסילאן לעומת סוכר, שניהם אותו דבר. ממתיק מלאכותי, כשמו כן הוא, מלאכותי. אין בו סוכר אבל הוא ברובו אינו טבעי. ההמלצה להוריד את שניהם. בברכה,דנה