תפוח אדמה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/05/2020 | 17:26 | מאת: שלומית

שלום רב, האם אפייה של תפוחי אדמה בתנור עם הקליפה שומרת על הערכים כמו אשלגן השאלה אם אני אקלף אחרי האפייה את הקליפה עדיין אקבל את היתרונות בתפוח האדמה ? תודה לתשובה שלומית

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שלומית, אשלגן הולך לאיבוד רק במים בבשיול, לא באפיה ולא בטיגון. הקליפה מונעת חלק ניכר מאיבוד השלגן. הקליפה בעלת ערך תזונתי, ולכן כדאי להשאירה, אבל לא חובה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר