שמן קנולה מחומצן תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/06/2020 | 19:08 | מאת: אופיר

השתמשתי במשך כחודשיים בבקרבוק שמן קנולה שעשיתי בו חור קטן להתזה. מניח שעבר חמצון, למרות שאין ריח כלשהו... טיגנתי בעיקר חביתות. סהכ השתמשתי לאורך כל התקופה בליטר בערך. עד כמה יש כאן סכנה בריאותית?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אופיר, לא נראה לי שישנה בעיה משמעותית. החמצון נעשה בעיקר בטמפ' גבוהות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר