קליית אגוזים/שקדים/בוטנים - הורסת?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/09/2021 | 12:04 | מאת: אליהו

האם קליית אגוזים/שקדים/בוטנים פוגעת בערכיהם התזונתיים באופן קשה, שבגללו רצוי להימנע מאכילת קלויים כנ"ל, למרות שהם טעימים ביותר?

שלום אליהו, הקלייה גורמת לחמצון חומצות השומן החד בלתי רוויות, ולכן רצוי פחות לקלות או קלייה קלה. בברכה,דנה

02/09/2021 | 18:17 | מאת: אליהו

בקלייה קלה (5 דקות במיקרו?) האם יישמרו רוב הערכים התזונתיים של האגוזים?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר