בירה ללא אלכוהול (3.5 פחמימות ל100מל)
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
שלום רב. מצאתי בסופר בירה ללא אלכוהול(לא מדובר בבירה שחורה)ללא תוספת של סוכר. של קרלסברג /היינקן תהיתי האם הבירה הנל היא תחליף טוב לשתיה לעומת זירו קולה. האם יש לה יתרונות בריאותיים כשמורידים את האלכוהול בבירה?
שלום, לבירה ללא אלכוהול, לפחות בחלקן יש קלוריות- סביבות 15 קק"ל ל- 100 מ"ל אז במקרה כזה זה לא תחליף לזירו. ואין שום המלצה לשתות בירה כזו או אחרת.ההמלצות מדברות על אפס צריכת אלכוהול במידת האפשר.ולכן אין להשוות יתרונות או חסרונות תזונתיים. בברכה,דנה