לגבי ריבוי שמן בעוגה ללא קשר לרכיבים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/05/2022 | 10:17 | מאת: חיים

האם ריבוי שמן בעוגה במידה ונאפתה בשמן זית הופך אותה לפחות בריאה או ללא בריאה בכלל יש לציין שאני משתמש בשמן זית מובחר יד מרדכי דרגה 2 מותאם לעוגות ומקפיד לאפות על 170 תמיד

04/05/2022 | 10:33 | מאת: אאא

יד מרדכי זה לא שמן "מובחר". זה שמן זול שמיובא מהמקור הכי זול שמצאו באותו רגע. בחו"ל שמן כזה נמכר בלא יותר מ-5 יורו לליטר

שלום חיים, אם משווים לשמנים אחרים, אז מעט יותר מזינה לא בריאה בהכרח. אבל זה בטל בשישים לעומת שאר המרכיבים. הייתי משאירה את שמן הזית לאוכל ולא לעוגות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר