חזה עוף בתנור והגרת שומן?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/05/2022 | 08:36 | מאת: חיים

בוקר ושבוע טוב:) החזה עוף בזמן העשיה בתנור כמו מגיר שומנים ואז הוא כמו שוחה בבריכה של שומנים של עצמו שאלת תם יש דרך להמנע מהבריכת שומנים הזאת?(או שזה בלתי נמנע) והאם השומן הזה הוא בלתי בריא ?

שלום חיים, השומן מקורו בעוף עצמו. הורדת העור מורידה משמעותית את כמות השומן. אכילת נתחים רזים יותר בעיקר חזה תוריד פחות שומן. בברכה,דנה

08/05/2022 | 10:04 | מאת: חיים

מדובר על חזה בלי עור ועל איזה נתחים את ממליצה?

המלצתי על חזה. דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר