חזה עוף בתנור והגרת שומן?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
בוקר ושבוע טוב:) החזה עוף בזמן העשיה בתנור כמו מגיר שומנים ואז הוא כמו שוחה בבריכה של שומנים של עצמו שאלת תם יש דרך להמנע מהבריכת שומנים הזאת?(או שזה בלתי נמנע) והאם השומן הזה הוא בלתי בריא ?
שלום חיים, השומן מקורו בעוף עצמו. הורדת העור מורידה משמעותית את כמות השומן. אכילת נתחים רזים יותר בעיקר חזה תוריד פחות שומן. בברכה,דנה
מדובר על חזה בלי עור ועל איזה נתחים את ממליצה?