אכלתי קרם קוקוס שהיה שבועיים במקרר אחרי פתיחה (בתוך בקבוק סגור עם פקק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/05/2022 | 15:04 | מאת: מיכאל

אולי זה לא המקום, אבל שווה לי לנסות: אכלתי עכשיו אוכל שבישלתי עם בערך חצי כוס של קרם קוקוס, שהיה בתוך בקבוק סגור במקרר, אחרי הפתיחה, במשך כשבועיים. הקרם נראה בסדר גמור. לבן, קרמי, בלי ריח יוצא דופן. רק אח״כ גיליתי שצריך לצרוך כשלושה ימים לאחר הפתיחה. האם אני צריך לדאוג או להיות ער לסימנים כלשהם של הרעלת מזון? בברכה

שלום מיכאל, אין מה לעשות עכשיו. קרוב לוודאי שיעבור בשלום. גם אם תחוש בחילה או שלשולשים- צריך לתת לזה לצאת. במידה ויימשך זמן רב ויש סכנת התייבשות- פנה למרפאה. בברכה,דנה

22/05/2022 | 15:19 | מאת: מיכאל

מודה מקרב לב על התשובה הזריזה והמקצועית. אם אפשר לוודא: מהניסיון שלך, ובשום צורה לא מחייב לאירוע שלי, מדובר על בחילות ושלשולים במקרה הרע? לא חום או זיהום? ושוב תודה.

הרעלת מזון לרוב מתבטאת במערכת העיכול. קרוב לוודאי שלא יקרה כלום. בברכה,דנה

22/05/2022 | 15:30 | מאת: מיכאל

המון המון תודה על התשובות הסבלניות! מודה מקרב לב.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר