אוכל שרוף בתבשיל האם מזיק?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
בוקר טוב הבנתי שאוכל שרוף זה הכי גרוע שיכול להיות לגוף רק כדי להבין את זה בישלתי אתמול תבשיל של ירקות ללא טיגון ובתוך בליל הירקות היה כמה גזרים עם סימן חריכה עמוק כמובן זרקתי את הגזר החרוך אבל האם אוכל שרוף משפיע או מפריש חומרים מזיקים גם על הרכיבים שלא נשרפו בתבשיל הכוונה הופך אותו למזיק בריאותית ?
שלום, זה לא כזה גרוע כמו שאתה מתאר. לא הייתי ממליצה לאכול אוכל שרוף, בעיקר כי זה לא טעים. לפעמים קורה, אבל זה לא נורא.הבעיה היא בעיקר בשריפת מזון המכיל שומן וחלבונים, כמו בשר אדום וכדומה. בברכה,דנה
פה מדובר על גזר שרוף
תודה רבה על העזרה