פגיעה בערכים תזונתיים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
האם בהכנת שייק תהליך הריסוק פוגע ביעילות הסיבים התזונתיים? והאם נפגעים ערכים תזונתיים עקב הריסוק? תודה רבה
תודה רבה לך על תשובתך מאוד עזרת לי. הייתי שמחה לדעת מה בדיוק במנגנוני הריסוק והסחיטה פוגע בסיבים ובערכים התזונתיים? מדוע זה בעצם קורה? ְשוב תודה רבה לך מראש!
שלום נוי, סיבים אינם עמידים בתהליכי טחינה, אז פשוט חלקם עוברים פירוק מכני בטחינה. בברכה,דנה
תודה על תשובתך. האם תוכלי להסביר בבקשה כיצד הטחינה פוגעת ספציפית בערכים התזונתיים? תודה רבה.