צריכת פירות שקפאו, הפשירו, קפאו וחוזר חלילה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
ידוע לי שמומלץ לא לצרוך פירות שהוקפאו בשנית לאחר שהפשירו. אינני מבינה מדוע ועל כן מעוניינת לדעת: האם זה נכון גם לפירות מהעץ\שיח? כעת נותרו פירות אחרונים שעדיין לא נפלו מהעצים (גרה באירופה). הם נוטים לקפוא ולהפשיר לסרוגין, וחלקם אפילו נאכלים רק לאחר אותו תהליך. מה דעתך? תוכלי בבקשה גם להסביר לי את הסיבה להמלצה? תודה
התכוונתי לזה שעל כל הירקות והפירות הקפואים כתוב לא להקפיא בשנית לאחר ההפשרה