אכילת קינמון לאחר השרייתו בכוס תה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
שלום רב האם יש סכנה בלעיסה ובליעה של מקל קינמון לאחר שהושרה בכוס תה? אני פשוט מכינה כוס תה צמחים, מוסיפה מקל קינמון ולאחר שמסיימת את התה, המקל קינמון מתרכך ואני אוכלת אותו. אין עם זה בעיה, נכון? זה כמו אבקת קינמון טחון אבל במקום לטחון אותו - לועסים אותו אשמח לתשובה
שלום, לא ידוע לי על בעיה כלשהי, כל עוד באמת נמס לחלוטין, מבלי לפגוע בחלל הפה או בבליעה, בדומה לאכילת עצם. בברכה,דנה