חומוס תעשייתי מקופסא
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
דנה מה דעתך לגבי חומוסים תעשייתיים שמצויים בסופרים? ברור שהם לא בריאים כמו הטבעיים אבל מבחינת היתרונות של חומוס כמו פחמימות וכו' האם היתרונות של חומוס עדיין נשמרים וניתן לשלב בתפריטי בריאות?
שלום עדן, חומוסים קוניים ברובם נחשבים למזון אלטרה מעובד, בגלל תוספים שלימור ואורך חיי מדף. כמובן שאפשר לשלב, כמו כל דבר, אבל עדיף במתינות. כל כך קל להכין חומוס ביתי, או לרכוש בחומוסיות. בברכה,דנה