טיגון שניצלים בהריון ומה שקרה אחכ
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
היי, אני בהריון ואתמול הכנתי שניצלים שנקנו מהסופר באותו היום. קרה לי קרייסס ולא יכלתי לטגן את השאר. שאר הניצלים שלא טוגנו היו כבר עטופים בחלמון ביצה ופרורי לחם. שמתי אותם בצלחת ועטפתי עם נייר נצמד ולאחר כמה שעות חזרתי לטגן. היום אכלתי שניים מהם אבל אני עכשיו חוששת שאולי לא הייתי צריכה להחזיר את מה שלא היה מוכן כי היה עטוף בחלמון ביצה??? בכל מקרה בערב הכל עבר טיגון עמוק. האם פעלתי בסדר??
מוסיפה שאת השניצלים עם הביצה הטרופה החזרתי למקרר ואחרי כמה שעות חזרתי לטגן
שלום נויה, באופן עקרוני, אם את לא חשה ברע, קרוב לוודאי שלא קרה כלום, אבל עליך להזהר . אין להשאיר בשר מחוץ לקירור. אם כל הזמן הזה זה היה שמור במקרר, אין בעיה. בברכה,דנה