עמילן עמיד - פחממות סכרת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

29/08/2023 | 21:05 | מאת: אירית

שלום, קיבלתי המלצה ממכרה כאשר מכינים לדוגמא : בטטה,שעועית לבנה,קטניות,תפוח אדמה וכו' . כדאי אחריי הבישול להכניס למקרר שיעבור קירור ואז שאוכלים אז החלק מהסוכר עמילן עמיד ולא כולו נספג האם זה נכון? ובכללי האם עמלילן עמיד לדוגמא שנמצא בבננה ירוקה באמת לא נספק הסוכר שבו ?

שלום אירית, לא ידוע לי על השיטה המדוברת, ובעיקר אין לזה ביסוס מדעי או הגיוני. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר