איזה בשר עדיף?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/01/2024 | 14:23 | מאת: גלי

שלום, אם אני רוצה לנסות לצרוך יותר בשר רזה (בגלל כולסטרול), אני יודעת שעדיף עוף והודו ושיש גם בבקר נתחים רזים. אבל במידה והבחירה בין בשר בקר לבשר כבש, מה עדיף? ואם מדובר בבקר שמן (למשל אנטריקוט), מה עדיף- את הבקר הזה או כבש? תודה

שלום גלי, זאת שאלה כללית מדי ואין תשובה בהתאם. אכילה של פעם בשבוע של בשר בקר מכל סוג או כבש לא תשנה לכולסטרול. זה שאר אורח החיים ונטיה גנטית שישנו. בברכה,דנה

22/01/2024 | 23:21 | מאת: אלי

האם אכילה יומיומית של בשר - מזיקה בהכרח?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר