סוכר מהפרי וסוכר תעשייתי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/03/2024 | 09:36 | מאת: מיה

האם ריבה ("מעדן פרי דובדבן") שאחד מרכיביה נקרא "מכיל 55% סוכר מהפרי המבוטא ב-BX)" - מסוכנת לבריאות באותה מידה כמו סוכר לבן (או חום)?

שלום מיה, בעיקרון צריכה מוגברת של שניהם מזיקה באופן די דומה, מבחינת עלית סוכר. בברכה,דנה

24/03/2024 | 12:09 | מאת: מיה

בהמשך לתשובתך, מהי "צריכה מוגברת"? 2 כפיות ריבה/סוכר ביום? 3 כפיות כנ"ל? בלי הבהרה זו אינני מבינה את תשובתך.

31/03/2024 | 21:54 | מאת: מיה

דנה, מה תשובתך, בבקשה?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר