האם זה בסדר להוסיף אבקת אפייה לעוגות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
שלום נהגתי להכין עוגות באבקת אפייה ללא אלומניום שהייתי קונה מחנות טבע אבל העוגה לא הייתה יוצאת טפוחה כמו שצריך אז עברתי לשקיות אבקת אפייה הרגילות שנמכרות בחנויות וסופרים ברכיבים של השקית כתוב שמכיל נתרן ביקרבונט ( E- 500)סודיום פירופוספט (E- 450) עמילן תירס יש בעיה עם חומרים אלו?
שלום ענת, נתרן ביקרבונט זה סודה לשתיה, סודיום פירופוספט זה סוג של מלח במקום כלור יש זרחן. ועמילן תירס, זה עמילן , אז לא רואה בכך בעיה. בברכה,דנה