שאלה קטנה לגבי פירות יער
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
היי, אופי השאלה היא לא סטנדרטי אבל את בטח יודעת לענות. אני לא חזק בפירות וירקות מסיבות מסוימות שלא נרחיב כאן. שמעתי שפירות יער זה משהו מומלץ או מומלץ יחסית… אני רוצה לשאול לגבי פטל שחור ואדום. ראיתי שקונים אותם קפואים, בהנחה שרוצים לאכול אותם ככה כ״נשנוש״ , איך נהוג לאכול את זה הרי זה קפוא? אני מניח שלא מפשירים במיקרו.. או שכן? * דבר נוסף, האם בפטל שחור ואדום ישנו גלעין? תודה רבה
שלום, אתה יכול לשמור במקרר ולאכול קר, או להוציא החוצה להפשיר ואז לאכול. אין גלעין. בברכה,דנה