שאלה לגבי פירות מסוימים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/06/2024 | 06:07 | מאת: רון

היי, רציתי לשאול לגבי שני סוגים של פירות - אננס ותפוח עץ. אני שואל בעיקר כי אני לא אוכל הרבה פירות וירקות. איך אתם רואים אותם מבחינה בריאותית , כלומר אני בטוח שיש המון יתרונות אז שואל בעיקר מבחינת הסוכר (לאנשים בריאים). האם מומלץ על בטן ריקה כלומר שעתיים שלוש אחרי ארוחה גדולה, כי מקריאה לפחות ראיתי שהאינדקס הגליקמי גבוה אבל העומס הגליקמי נמוך. תודה רבה

שלום רון, אין לזה משמעות למי שאינו סוכרתי. וגם אז משתנה מאדם לאדם. שניהם טובים ובריאים במידה הנכונה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר