גלוקוזמין לדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

25/06/2024 | 17:39 | מאת: רונית

שלום לך בת 66. סוכרתית מטפלת באמצעות אכילה נכונה. לאחרונה הובחנתי כסובלת מדלקת פרקים. הבנתי שגלו קו זמין יכול לעזור. האם זה יעלה לי את הסוכר? אשמח לשמוע את דעתך בעניין. תודה

שלום רונית, מחקרים מראים שגלוקוזמין סולפט עשוי להגדיל את תנגודת האינסולין. לכן, על חולי סוכרת שיש להם גם בעיות מפרקים, ליטול גלוקוזמין סולפט בזהירות ותחת פיקוח רפואי צמוד. אין לתוסף זה יתרון על פני משככי כאב אחרים, וזאת ההשפעה היחידה הידועה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר