שאלה בנוגע לאגוזים וזרעים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

29/06/2024 | 13:15 | מאת: שרון

שלום רב, אני טוחן מספר מוצרים לארוחת בוקר:כף של שומשום מלא ,שתי כפות גרעיני דלעת וכף אחת גרעיני חמניות וגם אגוז ברזיל אחד,כולם אורגנים טבעיים ולא קלויים ומוסיף לדייסת קווקר השאלה שאני מבקש לדעת האם כול המכלול הזה יכול לגרום לנזק לכלי הדם ויכול להצטבר בדפנות העורקים?כי אלה מוצרים שמכילים שומן אשמח לדעתך? תודה שרון

שלום שרון, מנגנון הטרשת אינו תוצאה ישירה של התזונה אלא תוצאה של מס' גורמים. תכולת המזון שציינת אינה גורמת ישירה לטרשת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר