מתן שתן מוגבר בתהליך דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

30/06/2024 | 15:47 | מאת: דסי

שלום רב, מזה שבוע אני בתהליך דיאטה- הפחתת פחמימות והליכה. כלק מהתהליך שמתי לב לכך שאני נותנת יותר שתן. המחשבה שלי- תאי השומן כוללים מים,וכאשר הם בתהליך דיאטה והליכה- המים משתחררים בצורת שתן. הם המחשבה שלי נכונה? בהכשרתי אני אחות מוסמכת( גם מקצועות נוספים) משם העיסוק שלי בשאלות של פיסיולוגיה ויצירת השתן

שלום דסי, זה שילוב של פירוק מסת שריר בשלבי דיאטה ראשונים, הרכב המזון- ייתכן ועלית יותר בחלבון ונתרן. תאי שומן בעיקר מלאים בשומן, ותהלי פירוק השומן בתוכם קורה בשלבים יותר מתקדמים של הירידה במשקל. בברכה,דנה

30/06/2024 | 19:32 | מאת: דסי

תודה. תשובה כל כך מהירה לא ראיתי בשום פורום. אבל אין שינוי בתזונה. השינוי היחיד הוא הליכה. ובעצם אני רק "מפתחת" שרירי רגליים🙃

שלום דסי, אמרת שהורדת פחמימות, זה שינוי בתזונה. זה תמיד בא על חשבון מרכיב אחר לרוב. אבל מה שאת מתארת קורה בכל תהליך ירידה במשקל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר