שאלה בנושא ויטמין דיD

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/07/2024 | 12:25 | מאת: דליה

שלום רב בבדיקת דם שעשיתי יצא חי ויטמין די ערך 68. לא מובן לי מהו הטווח של הבדיקה הזו. אני בקו"ח כללית. היות והרופאה בחופש לא אוכל לשאול אותה. אם תוכלי לכתוב לי מהו הטווח של ןיטמין די לפי קו"ח כללית.(חיפשתי בגוגל אבל לא היה לי מובן) אודה לך מאוד אם תוכלי לברר עבורי. אני מבינה שאת לא שייכת לכללית אבל בטח את מבינה בזה, ויכולה לברר. תודה רבה מראש!

שלום דליה, גם אני לא יודעת באילו ערכים נמדדת. לרוב כן כתוב הטווחים בתוצאות, חפשי בעמוד התוצאות. על פניו נראית רמה מספקת, אבל חשוב לבדוק לפי מעבדה. בברכה,דנה

14/07/2024 | 01:36 | מאת: גיא

לא מומחה, אבל חבר קופת חולים כללית ועשיתי בדיקה לויטמין D לפני שנה והערכים שמופיעים לי בטופס הם - VITAMIN D (25-OH) מבוגרים: DEFICIENT <50 nmol/L INSUFFICIENT 50 -<75 nmol/Ll SUFFICIENT 75-250 nmol/L

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר