ההבדל התזונתי בין שיבולת שועל דקה או עבה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/07/2024 | 14:27 | מאת: שיר

היי האם יש הבדל בין שיבולת שוןעל גסה ועבה לבין הדקה מהירת הכנה? מבחינת ערכים תזונתיים, סיבים ועלייה בסוכר בדם? תודה

שלום שיר, ככל שהשבולת פחות גרוסה/טחונה, ככה הערך התזונתי שלה עולה, כנ"ל לגבי כמות הסיבים. האם ההבדל משמעותי- זה מאוד אינדיבידואלי והתגובה לסוכר בהתאם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר