שלום דנה אני אשמח למענה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

21/07/2024 | 11:39 | מאת: שאלה בנוגע לויטמינים

אני לוקחת ויטמינים לשיער 2 כדורים ביום שמכילים ויטמין a כמות גדולה וויטמין b אבץ כל מיני ויטמינים את בטח מכירה ויטמינים כאלו ואני גם רוצה לקחת בי פולן האם אפשרי לקחת תוסף תזונה של בי פולן מעורבב עם מזון מלכות עם הויטמינים לשיער או שזה יכול לגרןם להרעלה של ויטמינים או שלבי פולן אין השפעה כזו

שלום, כל התוספים האלה לא מוכחים מחקרית, ואף עלולים לגרום לנזק. מציעה להוועץ עם רוקח.ת קליני . במקום לקחת תוספים, ודאי שהתזונה שלך מאוזנת. בברכה,דנה

21/07/2024 | 21:37 | מאת: המשך

תודה רבה על המענה הכדורים לשיער יכולים לגרום נזק או הבי פולן? האם אי אפשר לקחת ביחד זו הכוונה תודה רבה

שלום, כל תוסף בעודף, במיוחד אבץ וויטמין A יכולים לגרום לנזק. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר