בי פולן סליחה ששיגעתי אותך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

21/07/2024 | 22:05 | מאת: עודף ויטמינים

אם אפשר לשאול שאלה אחרונה בויטמינים לשיער שאני לוקחת שזה 2 סוכריות גלי עם ויטמין a גבוה ושאר ויטמינים כי זה המינון הבי פולן בגלל שיש בו ויטמינים אז זה מה שיכול לגרום לעודף אז עדיף לא לקחת ביחד? השאלה שלי אם הבי פולן הוא זה מה שיכול לעשות את הנזק תודה רבה דנה

21/07/2024 | 22:08 | מאת: עודף

אבל בעצם מהניסיון שלך את אומרת שהפולן הזה לא יעזור לעייפות וזה לא מוכח מקרית ?

שלום, ברור שאין הוכחה מדעית לכך. למרבית התוספים האלו אין הוכחה מדעית. בברכה,דנה

שלום, אין לי את המינונים, אבל אגיד זאת הכי מקצועי שאפשר: אין לקחת תוספים ללא הוכחת חסר. בברכה,דנה

21/07/2024 | 22:14 | מאת: תודה רבה דנה היקרה

תודה רבה לך דנה על הכל מעריכה זאת.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר