ערכים גבוהים כולסטרול וטרום סכרת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/07/2024 | 23:43 | מאת: Shiko

שלום, לאחר בדיקות רפואיות התגלו אצלי הדברים הבאים: כולסטרול גבוה /שומנים בדם / חשש ךשומנים בדם עליה חדה וטרום סכרת ירידה B12 קלציום מעט גבוה הרופא המליץ לי להתחיל טיפול תרופתי + בדיקות נוספות של הורדת כולסטרול, האם מומלץ להתחיל אץ הטיפול התרופתי או לנסות קודם שינוי תזונה עם דיאטנית בשילוב ספורט? האם זה יכול להחזיר אותי לערכים תקנים ללא טיפול תרופתי? להלן התוצאות בדיקה: CHOLESTEROl - 238 CHOLESTEROL LDL - 144 CHOLESTEROL HDL - 45 TRIGLYCERIDES - 245 CREATININE - 0.79 GLUCOSE BLOOD - 81 URIC ACID - 6.40 HB - 15.9 VITAMIN B12 - 270.0 85.4- IRON

שלום, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי, והחלטה על טיפול תרופתי היא של הרופא.ה המטפלים יחד איתך. ההחלטה על הטיפול התרופתי היא פועל יוצא של הסיכון שלך למחלות לב שמשכלל לתוכו את הבדיקות כולל פרמטרים נוספים. ללא קשר הייתי ממליצה להתחיל טיפול אצל תזונאי.ת. חלק מהמדדים יגיבו טוב לשינוי תזונתי, ללא טיפול תרופתי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר