לגבי אידוי/טיגון בצל או תבלינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/11/2024 | 12:15 | מאת: חיים

בוקר טוב אין מה לעשות אידוי תבלינים ובצל מעצים את הטעם בצורה משמעותית האם זה פוגע בערך התזונתי והאם זה הופך את הבצלים/תבלינים למזיקים בריאותית כתוצאה מהטיגון/אידוי

שלום חיים, לא בהכרח, יש מרכיבים בתבלינים וירקות שדווקא הופכיך לזמינים יותר לאחר חימום, אבל באופן כללי חל שינוי בהרכב התזונתי ובערכו. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר