לחם זרעים וספיגת סידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/12/2024 | 17:13 | מאת: שיר

הי, מזה כ8 חודשים אני צורכת את לחם הזרעים שבקישור שלהלן מדי יום (מכינה בעצמי) כי זה מרגיש בריא אך לאחרונה יש לי דלול עצם משמעותי ותהיתי האם אולי אני מגזימה עם הלחם הזה? אולי זה מפריע לספיגת הסידן? כיכר לחם אחת אני צורכת במשך כ 9 ימים https://netacooks.co.il/%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A7%D7%9E%D7%97-%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9F/

שלום שיר, אין קשר בין הדברים. זה תהליך שיש לו מרכיבים גנטיים, סביביתיים ותזונתיים של שנים, לא של חודשים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר