ביצים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

26/05/2015 | 23:19 | מאת: דן

שלום שאני אופה עוגה מביצים שבעוד שבוע יפוג תקפם . ומקפיא חצי מהעוגה שנשארה . ואוכל את החצי הקפוא רק בעוד חודש ויותר . האם יש בעיה בכך שהביצים כבר פג תקפם. תודה נ.ב הסלמונלה אם יש בביצה זה בקליפה? בביצה עצמה ? אני שואל כי רואה בתוכניות ב טי וי בישול. שהמבשלים בכלל לא רוחצים ידיים בטיפול בביצים .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דן, אין בעיה, ברגע שבשלת זה חסר משמעות. הסלמונלה יכולה להיות גם על הביצה וגם בתוכה. לא מומלץ לשטוף ביצים- זה מחדיר את הסלמונלה פנימה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר