חזה עוף פרוס זמן רב במקפיא
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
שלום רב, לא הייתי בדירתי כבר כחודשיים עקב נסיעה. במקפיא בדירתי יש חזה עוף פרוס טרי (מה שקונים במעדניית בשר בסופרים) שיושב שם כבר שלושה וחצי חודשים. האם עליי לחשוש מלאכול אותו כעת עקב הזמן הרב ששהה במקפיא? אחרי כמה זמן לדעתך חזה עוף פרוס טרי שנשמר במקרר כבר לא יהיה טוב לאכילה? לצערי אין תוקף על דברי בשר טריים שאני קונה ממעדניית הבשר ולכן איני יודע...
שלום רועי, מבחינה זיהומית אין בעיה, הוא קפוא. מבחינת ערך תזונתי, קרוב לוודאי שפחות, אבל בבישול מלא ונכון, לא אמורה להיות בעיה. בברכה,דנה
כשאת אומרת ערך תזונתי פחות- האם במקרה זה כולל גם ירידה בכמות החלבון?