תבניות אלומיניום ופחיות שימורים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

31/10/2015 | 10:25 | מאת: מיכאלה

האם נכונה הטענה כי מסוכן השימוש בתבניות אלומיניום חד פעמיות המיועדות לחימום ולאפייה? האם נכונה הטענה כי מסוכן השימוש במוצרים הנמכרים בפחיות שימורים (מלפפונים חמוצים, טונה, סרדינים)? לפי מה שהבנתי הן התבניות והן הפחיות מכילות חומרים העלולים להזיק מאוד לבריאות. מה דעתך על כך?

שלום מיכאלה, זה לא עניין של דעה. ישנם מחקרים המראים כי החומרים הנפלטים מתבניות אלו עלול להזיק. לגבי שימורים- הבעיה העיקירית היא השימור ולא המיכל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר