לחם עם עובש - המשך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

11/11/2015 | 06:29 | מאת: דגנית

דנה שלום ותודה על תשובתך המהירה. אם הלחם הוא ללא עובש אך התאריך האחרון לשימוש חלף, אפשר לדעתך להשתמש בו? ושוב, תודה על תשובותייך. דעי לך שהפורום של רמב"ם הדרדר מאז עזיבתך. בשבועות האחרונים הם לא עונים כלל, וגם כשהם עונים התשובות שלהם חלקיות ובלתי מספקות - בניגוד לתשובותייך המקצועיות והמהירות.

שלום דגנית, אין סכנה באכילת לחם עם עובש, אבל יש משמעות לנוכחותו. מעיד על אי טריותו (למרות טעמו הסביר). המלצה שלי- פשוט תקפיאי לחם והוציאי פרוסות לפי בחירה למשך היממה. כך הלחם יישמר לאורך זמן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר