לחם עם עובש - המשך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/11/2015 | 09:55 | מאת: דגנית

דנה שלום, הצעת לי לשמור את הלחם במקפיא כדי למנוע היווצרות עובש, אך לעתים אני מעוניינת לאכול אותו מיד עם שובי מהעבודה - כך שאין לי זמן להמתין להפשרתו. השאלה שלי היא האם גם שמירה של לחם במקרר עשויה לעכב את הצטברות העובש? אני רוצה לחזור ולהודות לך מקרב לב על תשובותייך המקצועיות, האדיבות והמהירות.

שלום דגנית, ברגע שהוא טרי אכלי אותו, למחרת הקפיאי או שמרי במקרר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר