קינמון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

16/11/2015 | 19:49 | מאת: שובל

אני מאוד אוהבת להוסיף קינמון לסלט פירות, למיני מאפה ואפילו לקפה. רציתי לדעת אם לקינמון יש יתרונות תזונתיים, ואם הם קיימים גם בצורה שבה אני צורכת את הקינמון - אבקה שנמכרת ברשתות השיווק. האם קיימת דרך אחרת, טבעית יותר, לצרוך אותו?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שובל, המחקרים לגבי קינמון מתרכזים בעיקר בנושא של איזון סוכרת. היתרונות לא מאוד בולטים, אך מכיוון שזה מוסיף ועם, איני רואה בזה בעיה. עדיף כמובן את המוצר המקורי, מקל הקינמון כתבלין ולא אבקה שטוהרה לא ידוע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר