מזון במגשיות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/11/2015 | 22:05 | מאת: אביגדור

בן 60 , התחלתי לקבל מהרווחה מישלוחי מנות של ארוחות במגשיות שניתן לחמם במיקרו אחת לשבוע הם מגיעים עם המגשיות הקפואות סובל מ, יתר שומני דם , יתר לחץ דם, מקבל טומבקור וקרדילוק ללב ולוקח מיקרופירין יש היצרות 25% באחד הקרוטידים בצוואר השאלה שלי בכללי, היות ואני לא יודע במה מישתמשים שם להכנת המזון למשל רוטב לאיטריות או שאר המרכיבים, לא ברור האם יש בהם שומני טראנס וכו' האם סידור כזה של הארוחות, רפואית, הוא בטוח, או שלאורך זמן עלולות לצוץ בעיות בריאות, כמו למשל מסיבת שימוש בשומן טראנס, למשל ,במידה ויש את זה באוכל המוכן הזה? איך רצוי להיתיחס לזה? האם עדיף לוותר על המגשיות ולאכל מה שיש בבית ? אני מעריך את העזרה, אבל לגמריי דואג ורוצה לאכל בריא בלבד תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אביגדור, לרוב המנות הללו לא מותאמות לאורח חים בריא. לרוב עתירות שומן, סוכר ונתרן. אפשר לעזור לך לבחור את הרע במיעוטו במוצרים, וזאת ע"י ייעוץדיאטנית. האם לאכול בבית- תלוי מה אתה רוכש ומה אתה מסוגל להכין בבית, שוב כדאי להיוועץ בדיאטנית באופן פרטני בקופת החולים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר