עצמות עוף
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
אני מאוד אוהב לכרסם את הקצוות של העצמות בירכיים ושוקיים של עוף. הקצוות רכים יחסית וניתנים לאכילה מבחינה פיזית. האם טמונה בכך סכנה בריאותית? או שאולי דווקא יש בכך יתרונות תזונתיים? חשוב לי לציין שאני מקפיד ללעוס את העצמות היטב, כך שאין שום חשש לחנק בבליעה.
שלום ערן, מבחינת סכנה ממשית זה רק חתיכת עצם שיכולה לפצוע את הושט. מבחינת יתרונות, במוח העצם יש הרבה מינרלים וויטמינים, אך כמותית זה זניח. בברכה,דנה