עוף בגריל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/08/2016 | 09:56 | מאת: סמי

שלום רב אני בן 83 בסופרמרקטים ובחנויות האוכל המוכן מוכרים בין השאר עוף בגריל וחלקיו ולפעמים גם חזה הודו השאלה שלי האם אכילת עוף בגריל (כשאחרי הקניה אני מוריד ממנו את העור) הנו מאכל בריא? ואם לא מה הם החסרונות ?חוץ מהמחיר היקר כמובן תודה רבה

שלום סמי, אין מניעה מאכילת עוף זה מדי פעם, אך לא על בסיס קבוע. לרוב מתוסף שומן ומלח בכמויות גדולות. הסרת העור זה רק חלק מהעניין. נכון וזול יותר להכין לבד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר